кадър bTVРедактор: Който е по веригата на събирането на информация чрез

...
кадър bTVРедактор: Който е по веригата на събирането на информация чрез
Коментари Харесай

Премиерът Янев пред bTV: Имам усещането, че съм бил подслушван

кадър bTV

Редактор: 

Който е по веригата на събирането на информация посредством СРС няма право да я огласява. С този аргумент служебният министър председател Стефан Янев отхвърли да каже в предаването „ Лице в лице ” по bTV, че не може да отхвърли или удостовери дали е бил подслушван, тъй като попада под ударите на закона. Той обаче се съгласи да разяснява медийни изявления по тематиката и съобщи:

„ Имам чувството, че съм бил подслушван ”.

Янев разяснява, че има вяра в положителните планове на Бойко Рашков, само че също като него знае, че действително не може да даде доказателства. На процедура тези данни могат да се чуят единствено на закрито съвещание на комисията за надзор на СРС към Народното събрание, изясни служебният министър-председател. „ Така политичеката теза „ Дайте доказателства! ” няма по какъв начин са се случи ”, сподели още Стефан Янев. Той добави, че няма потребност от безкрайна бистрота, когато става въпрос за класифицирана информация, тъй като това е в нейния темперамент.

„ Преди избори постоянно се появява тематиката за Държавна сигурност. Основната тематика е корупцията ”, добави той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР